• Ferie pełne rozwoju dla młodych piłkarzy z Akademii Piłkarskiej Reissa. Fundacja Studio Figura z warsztatami edukacyjnymi odwiedziła Młodych Sportowców podczas zimowych obozów sportowych. Ferie okazały się czasem pełnym wrażeń dla naszych przyszłych mistrzów z Akademii Piłkarskiej Reissa. Młodzi Piłkarze w czasie trwania obozu sportowego w Opalenicy i Jarocinie znaleźli czas
  • Góra prezentów, dekorowanie pierniczków i Święty Mikołaj. Fundacja Studio Figura w Domu Dziecka Ochronka Jurek Świąteczny czas to idealna okazja do tego, żeby przypomnieć sobie o tym, jak wiele możemy zdziałać wspólnymi siłami i podzielić się dobrem z tymi, którzy najbardziej potrzebują naszego wsparcia. Postanowiliśmy więc zamienić się w dzielne
  • Dekorujemy świąteczne pierniki Nie byłoby świąt bez choinki, prezentów i wigilijnego stołu, ale również bez pierniczków. Wiedzą to zarówno dorośli, jak i dzieci. Dlatego to właśnie tych ostatnich zaprosiliśmy do naszej siedziby, aby wspólnymi siłami stworzyć nie tylko smaczne, ale też niesamowicie wyglądające słodkości. Z kolei na wyjeździe, w Siedlcach
  • Czarujemy upiornie smaczne i zdrowe przekąski, czyli warsztaty kulinarne dla dzieci z okazji Halloween i Andrzejków Halloween i Andrzejki to nie tylko czas, gdy wcielamy się w postaci rodem z filmów grozy i wróżmy z wosku, ale także świetna okazja, by wykorzystać te chwile w twórczy sposób. W duchu najbardziej
  • Warsztaty dla dzieci z Poznania w Centrum Inicjatyw Rodzinnych Kiedy odkryjemy coś, co nie tylko się sprawdza, ale również wzbudza entuzjazm i radość wśród najmłodszych, nie ma powodu, by się zatrzymywać. Dlatego z ogromną przyjemnością kontynuujemy serię naszych warsztatów edukacyjnych dla dzieci. Zajęcia w Centrum Inicjatyw Rodzinnych były tak samo