Puszka kwestarska

Charytatywną działalność Fundacji SF, możesz wesprzeć z dowolnego gabinetu Studio Figura na terenie Polski. Do każdego z ponad 370 otwartych lokali, rozesłaliśmy puszkę Fundacji Studio Figura.

Każda złotówka ma znaczenie

Do puszek można wrzucić dowolną kwotę. Każdy, nawet najmniejszy datek jest dołożoną przez Ciebie cegiełką niezbędną do zbudowania lepszej przyszłości dla dzieci cierpiących na otyłość . Zebrane datki wpłacane są regularnie na konto Fundacji i przeznaczane na osiąganie postawionych przez nas celów – leczenie i profilaktyki otyłości dzieci w całej Polsce.

Regularnie monitorujemy ich postępy, uważamy, że wiele korzyści przyniósłby wspólnie spędzony czas. Każda wrzucona złotówka to każda kolejna minuta treningu czy spotkania z dietetykiem. Puszki mogą wydawać się niepozorną formą wsparcia, jednak, gdy pomyśleć o ich rozlokowaniu w całej Polsce to mają ogromny sens. Wspólnie możemy dokonać zmiany, nie tylko dla dzieci, ale dla całego społeczeństwa, edukując i zwracając uwagę na chorobę jaką jest otyłość.